• "" را در عنوان جستجو کن
  • "" را در ناشر جستجو کن
  • "" را در نوبت چاپ جستجو کن
  • "" را در رده سني جستجو کن
  • "" را در تيراژ جستجو کن
  • "" را در مولف جستجو کن
  • "" را در مترجم جستجو کن
  • "" را در سايز جستجو کن
  • "" را در سايز جستجو کن
  • "" را در سايز جستجو کن
  • "" را در سايز جستجو کن

سرویس ارسال اکسپرس

گروه محصولات

کتابخانه‌های عمومی فرهنگ کتابخوانی را ماندگار می‌کنند

1404/06/8 شنبه

اظهار داشت: مایه افتخار است که امروز به همت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و همزمان با هفته دولت شاهد افتتاح نخستین کتابخانه عمومی شهر عشق‌آباد، شهری که فاقد کتابخانه است، هستیم.

وی از کتابخانه به عنوان مکانی برای تربیت نسل آینده‌ساز کشور یاد کرد و افزود: تلاش می‌کنیم تا در راستای اهداف نهاد کتابخانه‌های عمومی مبنی بر توسعه فضا‌های کتابخانه‌ای به‌منظور ارائه خدمات کتابخانه‌ای و فرهنگی و اجرای عدالت اجتماعی، زمینه رشد فرهنگ عمومی و ارتقای دانش و آگاهی جامعه را فراهم سازیم.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی با اشاره به فرهنگ کهن و حضور ادبایی همچون خیام و عطار در منطقه نیشابور، تصریح کرد: کتابخانه زیرساختی فرهنگی است که کتاب و کتابخوانی را ماندگار می‌کند.

همچنین حجت‌الاسلام تیجانی، انس با کتاب و کتابخوانی را بهترین لذت دنیوی دانست و گفت: ذهن روشن دانشمندان برآورده از محتوای کتاب‌ها است. در واقع کتاب، فاصله و تجربیات خطرناک را کم می‌کند و به حق می‌توان آن را بهترین دوست انسان معرفی کرد. 

وی افزود: سرانه مطالعه در کشوری با این ریشه و تمدن و بالاخص در شهرستان نیشابور که به فرموده امام رضا (ع) «۱۲ هزار نفر قلم به دست در این شهرستان وجود دارد»، آمار مناسبی نیست. برای دست پیدا کردن به یک نگاه عمیق، باید مطاله کرد. همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند دو چیز جایگزین ندارد، منبر و کتاب. 

امام جمعه شهرستان میان جلگه تصریح کرد: می‌بایست فعالیت‌های موثرتری در راستای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح جامعه انجام دهیم. 

در پایان این مراسم «محمدرضا مقدم‌پاشا» سرپرست اداره کتابخانه٬‌های عمومی شهرستان میان جلگه به ارائه توضیحاتی پیرامون مراحل ساخت نخستین کتابخانه عمومی شهرستان تازه تاسیس میان جلگه پرداخت. 

گفتنی است، کتابخانه عمومی «ادیب ثانی» شهر عشق‌آباد در زمینی به مساحت ۴۰۰ مترمربع و زیربنای ۱۶۰ مترمربع با هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال با بخش‌های سالن مطالعه، مخزن کتاب، کودک، نشریات و سایر بخش‌ها تکمیل شد. این کتابخانه نخستین کتابخانه عمومی نهادی شهر عشق‌آباد و شهرستان میان جلگه است که به‌عنوان ۱۵۶ مین کتابخانه عمومی استان به ارائه خدمات کتابخانه‌ای در این شهرستان تازه تاسیس می‌پردازد.

انصراف از نظر